maanantai 13. elokuuta 2012

Youth is like diamonds in the sun'

Huh. Kuudesta ruotsin tunnista selviydytty jopa ihan kiitettävällä kunnialla! Illemmalla lähettiin sitten Niinan kanssa lenkkeilemään, semmonen kaks tuntia siinä hurahti jutellen kaikesta maasta taivaisiin :)

Aamulla olin tehny kaikki hommat tossa noin 20 min ennenkun ees tarvis lähtee kouluun, aloin napsimaan Donnasta pari kuvaa ja sitten hilasin itteni emman luokse.


Tänää alko myös Täydellisten naisten uusinnat! Jes! Oon niin innoissani kun en oo ikinä ennen kattonu noita ensimmäisiä tuotantokausia. Kunnolla aloin seuraamaan sarjaa joskun tuossa varmaan kolmannella kaudella.


Tossa hetki sitte tehtiin myös Emman kanssa vesimarmoroinnit kynsiin, tällä kertaa vähän paremmalla menestyksellä kun minä tossa paripäivää sitten:D Voi sitä sotkun määrää, ja veljeni oli erittäin ilonen ku linnottauduttiin sen huoneeseen:p Kuvissa on kuitenki nyt Emun sormet ku en jaksanu rueta nyt taiteilee kuvia omistani. Jos sitä vaikka huomenna tsemppais ittensä siihen.

Niihä sitä sanotaan, että harjottelu tekee mestarin. Toivotaan sitä ainakin tässä asiassa.

Huomenna meidän piti mennä Hennan kanssa salille, mutta se alkaa nyt lusmuilla.. Kattoo nyt mitä sitten teen, varmaan syön suklaata ja muuta yhtä hyödyllistä:p

Ainiin ja vielä sellasta, että me lähetään ainakin Hennan ja yhen Eemelin kanssa edustamaan Leppävirtaa ja muuta tollasta Kaaville ens viikolla torstaista sunnuntaihin! Sinne tulee 6 ESPANJALAISTA nuorta ja meidän pitää sitten olla niiden kanssa ja jutella kaikkee:) Ui jumpelis, mutta tosta sitten myöhemmin lisää!

Aah, Emma toi tuon kappaleen Ranskasta, ja oon iha rakastunu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti