lauantai 18. elokuuta 2012

it's always a good time

Nonnii, nyt on ihan kokonaan taas tältä viikolta jääny tämä tänne kirjottelu! On vaan koko ajan kaikkee härdelliä tässä, ni tuntuu että aika loppuu! Mä yritän lukee joka päivä ruotsia n. tunnin, että edistyisin edes vähän:D

Tiistaina ja keskiviikkona ei tainnu tapahtua mitään kummempia, lueskelin ruotsia ja olin emman kanssa:) Joten ei siitä sen enempää. Eipäs kun joo, me tilattii emman kanssa konadeja netistä! Nyt ootellaan että ne saapuuis!



Ja torstaina olikin se kokous, siitä mitä tehdään espanjalaisten kanssa ja tuommosta:) Sieltä tulee siis 6 espanjalaista nuorta, ollaan 3 yötä niiden kanssa kaavilla ja meillä on suunnitelmassa vaikka mitä ohjelmaa! Mutta kerron siitä kyllä sitten enemmän varmasti!

Tänään oli Saulin ja Juhon tuparit, oon mä siellä kyllä jo aikasemmin ollu mutta nyt oli siis nuo tollaset viralliset:D Siinä se samalla paljasti menneensä kihloihin! :) Ne on kyllä maailman sulosimmat yhessä! <3 Ne oli laittanu meillä tosi hyvää ruokaa; pizzaa, kakkua, sipsejä, karkkia, porkkanaa, kurkkua yms kaikkea! Ja nesteytyskin pelas tietenkin :) Oli tosi mukava ilta, kiitos tosi paljon isännille, jos tätä mahatte lukea!


Kottiin päin ajaessa popilteltiin Justin Bieberiä ja mietittiin mitenkä vaarallista autolla ajaminen on! Mikään ei ees välttämättä ole kiinni mistään omista vahingoista. Ite voit olla kuinka varovainen kuski tahansa, mutta millon vaan kohalle voi sattua joku idiootti, joka ei pilaa vaan omaa elämäänsä vaan myös toisen. Ajakaa varovasti! :)

Huomenna ois 7.30 herätys ja sitten pitää lähtee Liperiin kattomaan Niklaksan valaa! Illalla sitten pidetään leffailta meillä pienellä porukalla:) Sunnuntaina Emman ja Niklaksen kanssa joko varkauteen tai kuopioon, ei vielä tiietä:D Siinäpä tuo viikonloppu meneekin!

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

- Kiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti