sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Would you let me see beneath your beautiful'

Taas on tapahtunu vaikka mitä ja ens viikkokin on pullollaan suunnitelmia! Ja anteeks jo nyt, mutta postaus ei sisällä ainuttakaan itse otettua kuvaa. Ei oo vaan tullu kannettua kameraa mukana :( Anteeks.

Viimeviikolla me saatiin parit kokeet takasin. Sain myös huonoimman numeron mitä oon koskaan saanu! 5, apua. Yleensä vaikka en mitää osais ni saan kuitenkin jonkun 7 edes, mutta nyt vähä meni riman ali :d Mut ei se haittaa! Enkusta tuli 8- ja se oli positiivinen ylläri :) Vielä ois psykan koe saamatta. 

Meillä alko torstaina lukion viimenen jakso! Ei herranjumala, kriisiä pukkaa. Pakko ois ettiä töitä, koska en halua maata perse homeessa tosta maaliskuu-kesäkuu aikaa.. Nyt me suunnitellaan tyttöjen kanssa että kaikkee viimeseen jaksoon liittyvää täytyy juhlia! :d Viimesen koeviikon alkamista täytyy juhlistaa, sen loppumista ja sitten abiristeily ja sen jatkot. Huhhuh. Huomaa että alamäki alkaa ku täyttää 18 :D

Perjantaina käytiin Niinan kanssa kattomassa Twilight - Aamunkoi osa 2. Se oli kyllä vedetty välillä niin yli, että me naurettiin Nipen kaa mahat kippurassa, ku ei sitä voinu pokalla kahtoo :p Sen jälkeen sitten käytiin mäkkärillä syömässä ja ajeltiin kylillä, missä ei ollu ketään...

Eilen äiti tuli herättää mut aamulla joskus ennen yheksää: Kiia herätys, me lähetää kuopioon, tuutko mukaan?
Pakkohan se oli lähtee ku käytii matkuksessa (yllätys) ja kattomassa mulle kännykkää:) Niitä mitä haluan ei vaan ollu gigantissa valkosena:( Täytyy varmaan tilata. 

Illalla sitten olin Emman kanssa ja mentiin käymään Nikon luona ku ne istuskeli iltaa siellä. Pojat pelas pleikkaa ja tytöt juteltiin:p Onneks Henna ja Noorakin tuli sitten yhtä aikaa sinne. Myöhemmin sitten lähettiinkin ajelemaan ympäriinsä ja tultiin meille kattomaan BBtä ja kaikkee muuta. Ei mitään ihmeellistä mutta oli mukava ilta:)

Myöhemmin sitten surffailin Ebayssa, ja ah siellä on kaikkee niin ihanaa! Haluan tilata kaiken, mutta eniten kattelin noita kännykän suojakuoria. Mä tiputan kännykän suunnilleen joka toinen minuutti ja iskä oottaa jo nyt kauhulla sitä ku tuun sanomaa: Isi hei, mun kännykkä tippu ja näyttö halkes. Näin on jo nimittäin tapahtunu ihan muutaman kerran vaan:d Sillon se on aina erityisen ilonen... 


Tänää voisin sitten vielä kirjottaa äikän aineen, siivota ja urheilla jollakin tapaa :p

Ens viikolla olis luvassa Miran synttärit, Linnanjuhlat timolassa tyttöjen kanssa, joululahjojen ostelua ja tuommosta, joten tekemistä riittää! :)

4 kommenttia:

  1. miten löysit noita suojakuoria tuolta ebysta? tai minkä laitoit hakusanaks? voitko kertoo tarkat ohjeet :D en nimittäin löydä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mene siihen etusivulle, sitten siinä on se hakukenttä, kirjota siihen puhelimen malli, esimerkiks: huawei honor. Sitten siinä vieressä on tollanen kategorian valinta, ni siihen otat matkapuhelimet ja kämmentietokoneet. Sillon pitäis läpsähtää näytölle iso lista erilaisia vaihtoehtoja :p Toivottavasti löytyy! :)

      Poista
  2. en osaaa :D löyän vaan ite puhelimia mutta ei suojakuoria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koitappa jos laitat maaks Iso-Britannia, silleen ne mulle ainakin tulee:)

      Poista