lauantai 16. kesäkuuta 2012

Need to live my dream for life.

Tässä yks päivä oltiin hennan kanssa mettässä ottamassa kuvia, mutta ei siitä mitään tullu, ku itikat hyökkäs meihin heti ja sadekki yllätti.. Muutamat kuvat kuitenkin:)





Eilen menin sitten niklakselle yöks. Katottiin sitten jalkapalloo, eli mä olin tosi ilonen. En todellakaan. Noo mut kuitenki kyllä se ilta siinä meni:d Tänää käytiin pelaamassa tennistä, mutta oli niin sairaan kuuma, että pelattiin varmaan 10min ja hikivirtas. Oli sitten paljon järkevämpi idea ostaa jäätelöt ja mennä syömään niitä rannalle:)

Illemmalla mentiin rillaamaan timolaan Nooran, Hennan, Hannan, Millan, Janin, Aapon, Saulin ja Juhon kanssa. Oltiin jo vaipumassa epätoivoon ton kelin kanssa, ukkonen jyris ja vettä sato. Onneks se sitten vähän helpotti ja meillä oli katos! Ja tietysti meidät löyti myös sellaset noin sata itikkaa. Kokonaisuudessaan oli tosi mukava ilta, puhuttiin maailman tyhmimpiä asioita ja naurettiin mahat kippurassa! Syötiin mahat liian täyteen ja kuitenkin mentiin vielä mäkkärille ostamaan jäätelöt. Ja kun itikat alko ärsyttää liikaa, lähettiin  aapon kämpille pelaamaan aliasta! Tässä tällänen kuva pläjäys illasta.


Toi hämähäkki oli kuivanu ja halennu puoliks?! en voi vieläkään ymmärtää.


Atria - aina on hyvä sää grillata.







Löydettiin nooran kanssa jotain kivaa saulin ja juhon autosta ;)


Soffi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti