maanantai 9. heinäkuuta 2012

Helsinki - Pohjanmaa - Oulu

Nyt on suomee kierretty ja lomat pidetty. Kahdenviikon lomasta taisin nukkua kotona 2 yötä..

Oltiin siis Helsingissä Emman ja Alexian kanssa 4 päivää, kierreltiin Porvoo, Suomenlinna ja Pääkaupunki seutu ympäriinsä, ja tietysti käytii lintsillä! Tuntuu oudolta puhua englantia että Ranskiskin jotain ymmärtäis :d Välillä se unohtuu ja pälätetään monta minuuttia suomeks, toivottavasti se ei kyllästy kuoliaaks.. Niin ja vielä! Käytiin kattomassa rautatientorilla Espanja vs. Italia loppuottelu! oli tosi hyvä meininki siellä, en ikinä kotona jaksa sohvalta kattoo jalista, mutta siellä se oli mukavaa! Nyt kuvia tuosta reissusta;
















Kotona olin sitte yhen yön ja lähettiin aamulla ajamaan kohti Tuuria! Ostin kellon, alkkareita ja hiusmömmöjä:)
Oltiin yötä maatilalla, se oli ihan mahtava paikka. Lampaita, koira, kissa, possuja, lehmiä ja kanoja! Yö makso 20 euroo per henki, johon kuulu sellanen pieni mökki ja aamupala. Se oli tosi halpa ja hirmu mukava! rakastuin niihin eläimii totaalisesti..












Aamulla lähettiin 10 jälkeen Oulua kohti. Pysähyttiin tietomaassa, täytyy myöntää että se on kyllä suunniteltu ehkä pikkasen nuoremmille ku tämmösille n. 18 vuotiaille :D No mut onpahan sekin nyt nähty. Oltiin yötä omenahotellissa, meillä ei telkkari toiminu ni siitä tuli sitten huoneen vaihto ja sellasta. Illalla kierreltiin Oulun keskustassa kauppoja ja käytii syömässä raxissa. Loppujen lopuks vaan rentouduttiin:)




Eilen pelattiin skibboo Emman, Alexian, Ellin ja Niklaksen kanssa:) + mä leikkasin niklakselle inttitukan mikä ei ois ehkä kannattanu.. Siellä on pari hienoa lovea seassa, mutta pikkuvikoja.. :D Nauroin vaan sille ku leikkasin..






Mun pikkuserkulla oli rippijuhlat joissa käytiin myös pyörähtää:)


Tänään kävin saattaa Niklaksen junalle. Nyt se joutuu olemaan aluks kaks viikkoo kiinni ja sitten pääsee lomille:) Sitten ollaan pelattu Emman, Alexian ja Ellin kanssa kaiken maailman pelejä ja käyty uimassa. Ja lenkillä donna tappo ihan pienen linnunpojan:(

2 kommenttia:

  1. mitä jäätelöö toi on? :D näyttää nii hyvältä!

    VastaaPoista
  2. öö tota:d ei oo missään kuvassa jätskii, toi yks on sulanutta suklaata :D

    VastaaPoista