keskiviikko 23. toukokuuta 2012

opiskelua!

Nikon school
    Elikkäs, eilen olin tuolla nikon koulutuksessa, tossa kameran mukana tuli kuponki jolla pääs sinne ilmatteeks, muuten se ois maksanu 100 euroo. Suosittelisin sitä tosi paljon niille joilla on eka kamera ostettuna, eikä aiempaa kokemusta, sieltä saa just kaiken tarvittavan tiedon, että pääsee alkuun :) Luento kesti 2 ja puol tuntia, eli siihen asiaa ihan reippaasti mahtuu! Ite en nyt sieltä ihan hirveesti oppinu, ku kamera ollu jo sellaset neljä vuotta käytössä, ni ne perusasiat on jo kyllä painunu aika syvälle mieleen:d Mutta ei tosissaankaan ollu turha reissu!  Siellä ei kuitenkaan kuvia otettu, se oli enemmän sellanen kuuntelu juttu, ni ei siitä nyt muuta. 

Koe viikko alko tänää, mulla on ihan älyttömän rentoo nyt, tänää tein psykologian kokeen, huomenna ei tarvii raahautua kouluun ollenkaan ja perjantaina pariks tunniks ja alkaa vasta 11:) Kyllä kelpaa, vielä näin hyvillä ilmoilla!

Tänää sitten lähen taas radalle tonne siilinjärvelle, siinäpä se ilta hurahtaa rattosasti:) Eka kuitenkin lenkille ja aurinkoo ottamaan!

Ainiin! pää-asia, pääsin espanjan kokeen läpi, okei en hyvillä arvosanoilla, mutta läpi! muuta mä en odottanukkaan:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti