tiistai 1. toukokuuta 2012

I'm always here for you'

Joo, ragesin turhaan tossa pari päivää sitte:D sain uuden kameran, jouvuin olemaan viikonlopun ilman ja se oli outoo! oon vaan tottunu siihen että mulla on aina kamera mukana ja saan ottaa kuvan aina ku haluan.. Mutta eilen, musta tuli tosi happy happy! käytiin kuopiossa ostamassa nikonin d5100 :) kyllä koko vappu pelastu :d 

Vappu menikin sitte siinä kuopiossa käydessä vähä kaupoilla, ja yhen tuttavaperheen luona ja illasta sitten kylälle kavereitten kanssa:) Yöllä tultii sitte kotii ja mentii vielä emmalle ja joskus 2 aikaa sitte nukkumaan. Oli mukava vappu! 

Tänää olin aamusella nikulaksen kanssa ja käytii metässä sellanen tunnin lenkki:) sitten emma ja miksu tuli käymää, pelailtii korttia, kerrottii uusimmat juorut ja kasattiin rampoliini! ja tietysti syötii munkkeja.





 lälläää.

 mun vanharouva<3


2 kommenttia:

  1. mikset korjauttanu vanhaa kameraa?

    VastaaPoista
  2. koska siitä oli suljin rikki, korjaus olis maksanu yli 200 euroo ja se oli melkein 3 vuotta vanha, sillä ei saanu videoo ja onhan noi kamerat nyt muutenki kehittyny nii paljon, ni ajattelin että siinä ei olis ollu mitään järkee:)

    VastaaPoista